London RPG Forum!

Log in

I forgot my passwordLatest topics
» Flood...^^
Tue Oct 11, 2011 4:02 pm by Алекс Гранде.

» Създаване на гимназит/ка
Sat Oct 01, 2011 12:55 pm by Evangeline.

» Club "Hero"
Fri Sep 30, 2011 2:59 pm by Алекс Гранде.

» Fireflies...
Thu Sep 29, 2011 9:29 pm by Лариса Бруклин

» Fu*kin colorful girl...
Thu Sep 29, 2011 7:43 pm by Лариса Бруклин

» The Big Boss
Thu Sep 29, 2011 5:37 pm by Лариса Бруклин

» Търся си другарче за РП..
Tue Sep 27, 2011 7:18 pm by Лариса Бруклин

» Търся си БФФ..
Mon Sep 26, 2011 7:48 pm by Лариса Бруклин

» Хот or Nот за известните
Mon Sep 26, 2011 7:19 pm by Алекс Гранде.

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 8 on Sat Jun 24, 2017 1:51 pm
Времето
В началото на седмица градусите ще бъдат около 19-20, а в наближаващата събота се очакват обилни валежи в центраната част на Лондон.През уикенда темепературите рязко ще спаднат и ще наближат 14-15. През следващата седмица се очаква леко затопляне на около 17-18 градуса, но валежите не са изкючени.Затова носете чадър със себе си.

You are not connected. Please login or register

Ню Йорк- 2010

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Ню Йорк- 2010 on Mon Sep 12, 2011 10:23 pm

Алисия Коул

avatar
..rising star..
..rising star..
Поредния зимен ден, който бе и учебен. Два часа слетобед. Алисия бе стегнато и топло облечена и се прибираше към тях или по-точно разхождаше, щом минаваше по най-заобиколния път за вкъщи. Престъпваше бавно по ледената земята като чантата и висеше от дясната и страна минавайки по крака, а шала висеше надолу топлейки вратлето и. Снежинките падаха и залепваха на лилавото и яке като след малко се изпаряваха. Алисия усети как една кола се приближава и забърза крачката си, но за нещастия се подхлъзна и почти се изтърси. Едно младо момче я хване като отърва частта със залепването на дупето и за земята. Бавно се повдигна и вдигна глава към непознатия с онази благодарна усмивка. Беше толкова замислена за нещо, че дори не успя да разбере как точно щеше да се изтърси.


__________________


My persuasion can build a nation ... In this hour, our love we can devour ... You’ll do anything for me

View user profile

2 Re: Ню Йорк- 2010 on Mon Sep 12, 2011 11:16 pm

Ryan

avatar
..rising star..
..rising star..
Беше мразовит понеделник. Навън всичко беше покрито от снега. Улиците бяха заледени и често се случваха инциденти. Но разбира се, това колите не ги касаеше, както винаги и те си минаваха най-спокойно по леда. Понякога се чудех дали трябва да си взема някоя, но след това размислях и се отказвах. Винаги съм предпочитал ходенето. Колата винаги ми се е виждала някак си... прекалено далечна идея, за да е осъществима.
Бях тръгнал към гробищата. Днес по изключение не бях на работа и исках да се възползвам от възможността да занеса цветя. Не го бях правил отдавна - това е, защото винаги си намирах някоя добра причина, за да отсъствам от семейните събирания, рождени дни и дори отбелязване на години. Имахме си достатъчно мъртъвци, но само един от тях бе близък до мен и това бе сестра ми.
Докато вървях по заледените улици, държейки цветята в една ръка, кола се подаде от завоя и забърза. Прекалено много. Отнесе цветята. В такива ситуации всичко ми започва на бавен кадър. Колата - падащите цветя - скачащият аз - подхлъзналото се момиче и падналите цветя. Цялата земя бе покрита от тях.
- Внимавайте. Ледът е опасен по това време на годината. - заговорих момичето, чиято ръка бях успял да уловя. За цветята бе прекалено късно.

View user profile

3 Re: Ню Йорк- 2010 on Mon Sep 12, 2011 11:26 pm

Алисия Коул

avatar
..rising star..
..rising star..
Колата изхвърча с бясна скорост, а Али я гледаше за колко отрицателно време се отдалечи. Забеляза и падналите цвята. Веднага отдръпна ръката си и се наведе за да ги обере но те и на цветя не приличаха. Горкичките. Изправи се и направи тъжна физиономия пред момчето.
- Много съжелявам, ако този шибан джип, за тая мацка вътре не бе засилен толкова много сигурно щях да съм ейй там, а вашите цвята да изглеждат както трябва! Ще ви дам пари за нова!- както винаги започна да се обеснява на мъжът като първоначално гледаше към лицето му, а след това отново към цветята в ръката си, чиито стъбалца бяха на леда. Поклати разочаровано от себе си глава и бавно започна да се движи към едно близко кошче и хвърли натъпканите разстения. Отново се върна бавно и започна да рови из чантата си, обаче не намери никакво портмоне само телефон и учебниците. Къде пък щеше да е? Изправи рязко главата си нагоре и го погледна виновно!
- Обаче нямам пари!- каза леко ядосано като отново сведе глава и започна да търси някъде портмонето си, което преди минутка бе в джоба и.


__________________


My persuasion can build a nation ... In this hour, our love we can devour ... You’ll do anything for me

View user profile

4 Re: Ню Йорк- 2010 on Mon Sep 12, 2011 11:48 pm

Ryan

avatar
..rising star..
..rising star..
Е, какво да се прави?!? Надявах се, че сестра ми ще уважи самото ми присъствие. За какво изобщо бяха тези формалности? Цветя, свещи? Не е като да са живи и да знаят, че го правиш. Не стига, че беше пълно с тези некролози. Мразех ги. Така все едно оповестяваш, че издирваш този човек. Нямаха нищо общо със самият човек.
Погледът ми се спря на момичето. Вадеше разни неща от чантата си и доколкото разбрах търсеше портмоне.
- Щеше да е често, ако вие карахте джипа. - казах и й направих знак да затвори чантата си. - Наистина няма нужда. Всъщност, като се замислите, аз изпуснах цветята, едно от тях може да е минало под обувката ви и така да сте се спънали.
Засмях се. Можеше и така да беше. Цветята наистина бяха навсякъде и беше трудно да се определи дали ледът или те причиниха това.

View user profile

5 Re: Ню Йорк- 2010 on Mon Sep 12, 2011 11:57 pm

Алисия Коул

avatar
..rising star..
..rising star..
За какво ли му бяха цветята?! Започна Алисия да си задава въпросите като гледаше надолу към ботите си. След като свърши той да говори вдигна главата си и се засмя лекичко като го загледа. Може би бяха за някоя приятелка. Веднага се досети и се стъписа продължавайки да търси из земята портмонето си. След малко го намери на около метър и притича като го взе.
- Всъщност много добре помня, че колата се засили започнах да вървя по бързо заблеяно, блъснах се в теб и ти изпусна цветята заради мен. Така че моля ви!- изрече и извади една банкнота като я подаде на момчето. Изчака тридесет секунди, но никаква реакция. Прибра парите си отново като усети колко много говореше и постоянно си намираше нови версии на случилото се. Засмя се лекичко.
- За кого трябваше да бъдат?- попита любопитно и се усмихна.


__________________


My persuasion can build a nation ... In this hour, our love we can devour ... You’ll do anything for me

View user profile

6 Re: Ню Йорк- 2010 on Tue Sep 13, 2011 12:11 am

Ryan

avatar
..rising star..
..rising star..
Когато вървях по улицата преди това съвсем не бях обърнал внимание на хората около мен, на колата, на момичето. Бях зает да мисля върху темата "какво извинение да бъде този път, че да не отида". С времето ми ставаше все по-лесно. Така е, като си го изградиш навик. За едни - досаден, за други - необходим. И изглежда пак си намерих оправдание.
- Добре, предавам се. Предлагам ви да виним колата! Тя бутна и цветята, и вас. Какво ще кажете? - всъщност дори не бях и на половина съгласен да го приема, но в момента ми изглеждаше най-разумно. И двата предишни варианта ми изглеждаха някак си по-малко зли. Докато да виниш злият джип беше много по-приемливо. А и се вписваше в ледената обстановка.
Момичето попита за цветята...
- За сестра ми. Тя е на няколко пресечки разстояние от тук. - отвърнах с бегла усмивка на лицето. Когато кажеш на човек, че си изгубил роднина, първото, което ще видиш е съжалението. А в момента изобщо не ми беше до това. - Аз съм Том. - подадох ръката си напред. Но съм свикнал с Раян. - тя ме погледна въпросително. - Дълга история.
Зачаках нейното представяне.

View user profile

7 Re: Ню Йорк- 2010 on Tue Sep 13, 2011 12:21 am

Алисия Коул

avatar
..rising star..
..rising star..
Отново се огледа като лекичко се приближи и застана до мжът, защото колито продължиха да си минават с бясна скорост, а остатъците от цветята бяха премазвани още и още. Колко гадно.. искаше и се да отиде и да ги махне но набързо разтъси глава и го погледна някакси странно. Том, Раян- нищо общо. Вече започваше да се бърка. Нищо не каза след с две думи обесни. Алисия имаше време, но се надяваше да не го пропилее по хлъзгане по ледения под. Все пак отнемаше време падането- или не падането не чак толкова много, но надиганет да... особенно ако включваше още едно падане. Засмя се тихичко. Беше и интересно за сестра му, за това щеше да пита още. Надяваше се да не се прояви с лошо впечетление с любопитството си.
- А тя къде е?- попита и го загледа любопитно като повдигна брадичката си нагоре, защото бе по-ниска от него, макар да беше половин глава бе свикнала така да гледа към баща си и сега очевидно не бе изключение.
- А да приятно ми е Том, Раян! Аз съм Али, Алисия!- изрече и се усмихна като още веднъж преусмисли имената. просто прякор... какво пък?


__________________


My persuasion can build a nation ... In this hour, our love we can devour ... You’ll do anything for me

View user profile

8 Re: Ню Йорк- 2010 on Tue Sep 13, 2011 12:34 am

Ryan

avatar
..rising star..
..rising star..
Огледах се наоколо. Между дърветата, отрупани със сняг, се бяха свили един магазин, кафене и още една сграда, чийто надпис не успях да видя. Не знаех, че в това време ще има отворени, но все пак беше понеделник. Явно хората щяха да си играят на "работи докато замръзнеш изцяло и започнат да падат пръстите". Зная я тази, защото и аз съм я играл. В началото е забавна, но после далеч не е това, което изглежда.
- Приятно ми е да се запознаем, Али! - усмихнах се на момичето и й посочих отсрещното кафене. - Имаш ли време?
После щях да й кажа за сестра ми. Сега ми бе по-лесно просто да отклоня въпроса. Да говоря за нея не бе трудно. Но да ходя по гробища и да се виждам със семейството си по празници бе далеч по-тежко. Предпочитах да им пращам по някоя картичка от време на време, някое обаждане и стига.

View user profile

9 Re: Ню Йорк- 2010 on Tue Sep 13, 2011 12:43 am

Алисия Коул

avatar
..rising star..
..rising star..
Али се намръщи като збръчка чело, че той не и отговори на въпроса, а веднага смени темата. Може би пък имат проблеми или пък нещо.. врзка?! Помисли Али и го отгледа от до... не му изглеждаше такъв тип да си е играл със собствената сестра за това се засмя на предположението си и се обърна да види заведението. Да всъщност до сега бе там, но нямаше да му откаже. Кафенето бе близо до училището и от там си купуваше кафе или закуска, а и да имаше свободно време, колко си искаш... дори да си пада по сто пъти и после да става.
- Да добре идея!- изрече набързо и му се усмихна като намести чантата си и тропна с крака като махна снега от ботушите си. Заедно се обърнаха и тръгнаха към кафенето.
- От тук ли си?- попита като сложи шала си по нагоре закривайки врата и. Все пак не искаше да е болна, но пък ако бе щеше да изпусне училището. Погледна го въпросително и започна да върви по-бързо като бе отпред. Лекичко се хлъзна но не успя да падне, запази равновесия и продължи. Стигна до вратата и го изчака като влезе задържайки лекичко вратата.


__________________


My persuasion can build a nation ... In this hour, our love we can devour ... You’ll do anything for me

View user profile

10 Re: Ню Йорк- 2010 on Tue Sep 13, 2011 9:08 pm

Ryan

avatar
..rising star..
..rising star..
Влезнахме в кафенето. Вътре не изглеждаше толкова пълно, колкото ми се струваше отвън. Някои маси бяха изтеглени назад и свободни. Ние седнахме на първата, която ни беше на пътя. Не мина много време и сервитьорката дойде. Сложи две менюта на масата и се върна на бара, давайки ни време да изберем.
Затворих своето и реших да отговоря на Али:
- Не съм от Лондон. Роден съм в Мексико. - за повечето хора това не звучеше добре. Предполагам, че е заради асоциацията с убийци, крадци и всякакъв друг вид мошенници. - Ти от тук ли си?
След малко сервитьорката се върна. Взе поръчката и пак се отправи към бара. А навън продължаваше да вали и едва ли скоро щеше да спре. Не беше като с дъжда, но пак можеше да развали настроението ти, ако не харесваш свяг. А ледът днес за пореден път доказа, че се случват инциденти. Дори жертвите да са само няколко цветя.

View user profile

11 Re: Ню Йорк- 2010 on Tue Sep 13, 2011 9:32 pm

Алисия Коул

avatar
..rising star..
..rising star..
Али огледа и спокойно се настани до Раян гледайки към менюто. Бе забила поглед без нищо да ете. ПРосто зяпаше към страниците и номерцата, като бавно разгръщаше, а след малко силно трясна менюто и го затвори. Погледна нагоре към сервитьорката и си поръа капучино, а след малко поръчките им дойдоха. Леко се учуди, че това момче беше от Мексико. Изгледа го странно, но след това съвсем спокойно се зае с течността пред себе си отпивайки една малка глътка.
- Да!- изрече като му отговори кратко и ясно. Усмихна се и махна шала си, защото усети топлината идваща от климатика зад тях. Загледа се навън в снега. Там бе толкова судена, а вътре- огромна разлика в градусите. Отново погледна към РАян.
- И тук ли живееш?- попита и се усмихна държейки в ръка порцелановата чашка, която топлеше нежните и ръце.


__________________


My persuasion can build a nation ... In this hour, our love we can devour ... You’ll do anything for me

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum