London RPG Forum!

Log in

I forgot my passwordLatest topics
» Flood...^^
Tue Oct 11, 2011 4:02 pm by Алекс Гранде.

» Създаване на гимназит/ка
Sat Oct 01, 2011 12:55 pm by Evangeline.

» Club "Hero"
Fri Sep 30, 2011 2:59 pm by Алекс Гранде.

» Fireflies...
Thu Sep 29, 2011 9:29 pm by Лариса Бруклин

» Fu*kin colorful girl...
Thu Sep 29, 2011 7:43 pm by Лариса Бруклин

» The Big Boss
Thu Sep 29, 2011 5:37 pm by Лариса Бруклин

» Търся си другарче за РП..
Tue Sep 27, 2011 7:18 pm by Лариса Бруклин

» Търся си БФФ..
Mon Sep 26, 2011 7:48 pm by Лариса Бруклин

» Хот or Nот за известните
Mon Sep 26, 2011 7:19 pm by Алекс Гранде.

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 8 on Sat Jun 24, 2017 1:51 pm
Времето
В началото на седмица градусите ще бъдат около 19-20, а в наближаващата събота се очакват обилни валежи в центраната част на Лондон.През уикенда темепературите рязко ще спаднат и ще наближат 14-15. През следващата седмица се очаква леко затопляне на около 17-18 градуса, но валежите не са изкючени.Затова носете чадър със себе си.

You are not connected. Please login or register

Поляната навътре в гората (за масовото РП)

Go to page : 1, 2  Next

Go down  Message [Page 1 of 2]

Abigail.

avatar
..in the red carpet..
..in the red carpet..


вече може да пишете! ^^Last edited by Abigail. on Wed Sep 14, 2011 7:44 am; edited 1 time in total


__________________
By: Ivv heartView user profile http://lovelylondon-rpg.bulgarianforum.net
С Анди се бяхме разбрали да се видим направо на мястото.Щеше да има невероятен къмпинг.Пристигнах по-рано и се настаних като започнах да разпъвам палатката си.След около 10 минути получих SMS,че тя ще дойде с брат си.Та нали той беше умрял,как така изведнъж се появи.Това не ми излизаше от главата,но бързо отмина като с сетя какво щеше да е предизвикателството ми просто ми идеше да се гръмна.Е щеше да е забавно но за някого гадно.Порпинцип бях добра и послушна но от както се преместих тук,започна да не ми пука за нищо,затова правех каквото си исках.Оглеждах се и от далече съзрях Аби и брат й.Доколкото знаех се казваше Чейс и беше на 23.
-Хей,приятели здравейте.-заподскачах от вълнение.

View user profile

Abigail.

avatar
..in the red carpet..
..in the red carpet..
Очаквах от къмпинга много.Макар, че не познавах повечето хора, единствено Анди, Чейс, Али и Макс.Мисля че и гаджето на Чейс ще дойде, май се казваше Савана...Всъщност все едно.Исках да отделя повече време на връзката си и отношенията с Макс и се насявах да се получи.Имах опасения ,че Предизвикателя е намислил нещо гадно за всички и силно си мечтаех аз и Макс и да се отървам.Секунди по късно телефона ми извъня с поредният СМС.Изтичах до другата стая и го взех.Естествено, нямаше от кой друг да е, а от Предизвикателят.Прочетох на бързо съдържанието и облещих очи.Това не бе въжможно..
-Аби..тръгваме.. - чух гласа на Чейс идвая от входната врата на апартамента.Домъкнах се до врата за секунди и го погледнах.
-Взехме, палатки, храна, фенерче, дрехи..какво още..-казах препряно аз и се замислих. -..ами..дюшека ии..компютъра?? - попитах аз, а той кимна с отекчена физиономия.Заключих и се качих в колата.
Пътя бе доста кратък или поне така ми се стуваше.Когато пристигнахме Анди вече беше там.
-Андии..-извиках аз, затичах се и я прегърнах.
-Ъъъ, това е Чейс, прероденият..-казах отнесено аз и се засмях.


__________________
By: Ivv heartView user profile http://lovelylondon-rpg.bulgarianforum.net

Чейс

avatar
..rising star..
..rising star..
Аби,каза,че ще ходим на къмпинг.Бързо отидохме до апартамента и си събрахме багажа.След малко тръгнахме.И двамата бяхме получили SMS-те си от Предизвикателя.Моето беше хубаво или поне на мен ми харесваше и бях решен да го изпълня.Когато пристигнахме ме запозна с своята приятелка.Казваше се Андиреа бях,чувал за нея.Бях видял сестра си преди няколко часа,но не спираше да говори за приятелката си и гаджето си...Макс.Беше сладка,но не и по сладка от Савана.
-Здрастии,аз съм Чейс.-подадох ръката си и се усмихнах приятелски.Огледах се и видях,че все още няма никой.Но се надявах Савана да дойде.

View user profile

Алисия Коул

avatar
..rising star..
..rising star..
Aли бе поканена на поредното дори малко купонче, но не мислеше да го изпуска. не че щеше да е позната с хората само с Аби. Иии бе дочула че и Андреа ще отиде, но почти нищо не знаеше за нея. Повечето хора дори не знаеха за това събиране, но пък и Алисия имаше свободно време. След като потвърди покана получи смс, с едно доста гадничко предизвикателство. Всъщност не бе сигурна че ще се получи и дали няма да има разсърдени, но щеше да направи по най-безболезния начин. Събра нещата си. беше приготвена. Пикапа н баща и я чакаше долу. Притича и замислена тръгна. Дори не познаваше този Чейс, но нещата щяха да и се изяснят. Стигна на даденото мсто и слезе, а баща и потегли в обратната посока. След минутка пристигна и дочу някакви гласове които казваха името на мистериозното момче. Сети се нещо, така се казваше братът на Аби, но как? Нее успя да разбере нещата, за това просто млъкна и се довлече до тях усмихвайки им се.
- Здравейте, Аби!- каза и се затича като свали раницата си и я прегърна, все едно не се бяха виждали от сто години.
- Как сте, междодругото Алисия!- представи се и се усмихна.


__________________


My persuasion can build a nation ... In this hour, our love we can devour ... You’ll do anything for me

View user profile

Isobella Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
Сестра ми ми беше казала за някакъв къмпинг. Съгласих се прекалено бързо, без да преценя какви бяха минусите на този къмпинг, като например насекомите, които летяха около мен. Направо бяха отвратителним, а и аз както мразех всичко пълзящо, летящо.. всякакви подобни, се съмнявах, че ще ми хареса.
-Напомни ми защо по дяволите се съгласих да дойда? - попитах Савана леко раздразнено, но нека не си вадя изводи предварително, можеше да бъде приятно, в което леко се съмнявах, но нищо не се знаеше все още.
-Около мен кръжат всякакви летящи гадинки - казах й, докато вървяхме към някаква полянка. Скоро бяхме на въпросното място, където имаше и други хора. Погледнах ги и се усмихнах леко.
-Здравейте - поздравих докато с ръка прогонвах някакво насекомо от ръката си.

View user profile

Savannah Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
Със сестра ми бяхме поели към мястото, където щеше да бъде къмпинга. Докато вървяхме тя се оплакваше естествено.
-Сигурно ги привлича лакът ти за коса - казах и се подсмихнах.
-Или парфюма на Шанел.. или аромата на гланца ти за устни.. - започнах да изброявам. Разбирам, тя беше свикнала с грим, но щяхме да сме на къмпинг по дяволите. Гланца беше окей, парфюма също можеше да се преживее, но нужно ли беше лак за коса. Скоро пристигнахме, а Изабела само поздрави другите. Завъртях очи.
-Здравейте и от мен. Аз съм Савана - представих се на тези, с които не се познавахме.
-И вечно недоволната Изабела - казах и посочих към сестра си, докато търсех с поглед Чейс.

View user profile

Алисия Коул

avatar
..rising star..
..rising star..
Aлисия седеше съвсем спокойно огледжайки околните като се чудеше какво точно трябва да стори, за да се получи онова написаното в текста. След малко две до сущ еднакви момичета се появиха. Алисия се сепна като чу името на втората. Леко инзервена огледа Изабела и направи някаква физиономия. ЛАк за коса и какво ли още не. Та тя не бе на модно ревю. НЯмаше значение имаше си работа с прочутата Савана.
- Здравейте!- изрече и на тях като бавно се обърна към Аби, която беше по-биска от Али и се зассмя лекико. Дори нямаше нищо смешно, но тя Алисия кво да се прай. Доближи се до ухото и за говори:
- Това е тя... заедно са нали?- попита за да бъде уверена и след това я изгледа въпросително.


__________________


My persuasion can build a nation ... In this hour, our love we can devour ... You’ll do anything for me

View user profile

Alexandra James

avatar
..rising star..
..rising star..
Къмпинга. говореше се много неща за него из университета и реших и аз да се присъединя към лагеруващите. Обожавах природата и малко време сред нея нямаше да ми се отрази никак зле. Даже малко спокойствие щеше да ми е от полза в момента. Но след като научих предизвикателството си всичкото това спокойствие някак си се изпари. А, не. Нямаше начин да го направя. Не бях такова момиче пък и нямаше никакъв начин да причиня това на Савана. Все пак ми беше най - добрата приятелка. Не знаех какво щеше да ми коства това, но просто отказвах да го направя.
Взех всичко необходимо за къмпинга, опаковах го в няколко раници и тръгнах към мястото, на което щеше да е къмпинга. Паркирах колата някъде надалеч, защото нямаше как да вляза с колата в гората. Походих доста и най - накрая пристигнах. Бяха се събрали доста хора. Очите ми зашариха наоколо и срещнаха позната личност.
- Савана! - усмихнах се.
Стигнах до нея и я прегърнах. Не я бях виждала от няколко седмици и вече ми липсваше. Усмихнах се отново и се обърнах към останалите.
- Александра Джеймс. - представих се и отново огледах мястото наоколо.
Беше доста обширно и имаше място за палатките на всеки един от нас. А и на тези, които щяха да дойдат след мен.

View user profile

Savannah Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
По едно време чух познатия глас на Александра. От толкова време не я бях виждала, или поне на мен ми се виждаше много, макар че бяха няколко седмици. Когато дойде при мен аз също я прегърнах и се усмихнах. Радвах се, че се видяхме. След малко телефона ми иззвъня с мелодията за смс. Извадих го от джоба на късите си панталонки и прочетох съобщението. Беше от предизвикателя и в него беше описано предизвикателството ми. О, това щеше да бъде забавно, само трябваше да измисля как да го направя и дали изобщо да се опитам да го направя. Подсмихнах се и погледнах към Из, дали и тя беше получила смс или някои се бяха отървали. После върнах погледа си върху Александра.
-Как си? - попитах я и се усмихнах лъчезарно.
-Нещо ново около теб? - попитах я.

View user profile
Братът на Аби се представи.Високо,стройно и секси момче,но не и мой тип.Всички започнаха да идват не познавах почти никои.Запознахме се и в последствие разбрах,че едно от момичетата е гадже на Чейс.
-Хей,някой да си търси съквартирантка на палатка?-заспях се и се огледах,дали някой няма да се съгласи да спи с мен.Е само до мен де,но не исках да спя сама.
През цялото време търсех Макс не го бях виждала отдавна.Новите момичета бяха забавни.А и с Аби много чакахме този къмпинг.

View user profile

Чейс

avatar
..rising star..
..rising star..
Огледах,се и след малко съзрях.Моята любима.Усмихнах се и се приближих отзад. Сграбчих я и я целунах.
-Здравей Савана.Как си?-тя ме гледаше изумена.Беше моето красиво гадже.Толкова чаках да я видя.От 3 дена не се бяхме виждали и все едно ми ставаше нещо.Не можех без нея.Бях се привързал бързо към нея.Говореше с някакво момиче.Реших да се държа учтиво.Подадох си ръката и се представих,след което се усмихнах.Много исках да запозная Савана със сестра ми.Мислех,че ще си допаднат.
Не спирах да прегръщам савана,не може да се отлепя от нея.А и усмивката не слизаше от лицето ми.

View user profile

Alexandra James

avatar
..rising star..
..rising star..
- Добре съм. - казах аз и се усмихнах с чаровната си усмивка.
Може би след тази вечер нямаше да съм толкова добре, но на кого му пукаше. Какво толкова можеше да стане, ако не извърша предизвикателството? Предполагам някоя моя тайна щеше да излезе наяве и живота ми можеше да се превърне в същински Ад, но наистина на кого му пукаше. Щях да се опитам да направя поне една част от него, но останалата нямаше как да направя. Не бих го причинила на никой това. Особено на Савана. Но както и да е. Да си върнем усмивката, Александра. Всичко ще се оправи. Нали?
- Еми около мен няма нищо ново. Ами ти теб? - попитах аз.
Тогава едно от момичетата попита дали иска някой да 'и бъде съквартирантка за палатката. Аз погледах към момичето у се усмихнах.
- Аз! - казах.
Бях си взела всичко, от което имах нужда. Дори и палатка, но не ми се спеше сама. Бях гледала прекалено много хорор филми за къмпинги.
Тогава едно момче се доближи и се представи. това предполагам беше гаджето 'и. О, милата Савана имаше доста да разправя.

View user profile

Savannah Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
Позамислих се за момент, нямаше какво ново да й кажа.
-Все същото..
- казах и се усмихнах.
-Карам се със сестра си, после се сдобряваме, кръшкам от училище от време на време - казах и се засмях, като се огледах да видя къде се беше запиляла Изабела. Щеше да й хареса къмпинга, макар да не беше доволна в началото, кой не харесва спането на открито в палатка?! Щеше да е страхотно, но просто не искаше да го признае и едва ли щеше, като знаех какъв инат е.
Докато говорихме с Александра усетих как някой ме хвана. Бях готова да се обърна и да зашлевя дразнителя, но когато видях, че е Чейс се усмихнах широко.
-Здравей - казах му и отново го целунах. Значи все пак и той беше дошъл, защо ли не го бях видяла като пристигнахме със сестра ми.

View user profile

Алисия Коул

avatar
..rising star..
..rising star..
Ии още едно момиче... Ставаше и на Али неловко, само зяпаше към хората и най-вече към двойката. Та те бяха толкова сладки, как да стори това между тях. Изправи се и се стегна заставайки до момиче чието палатка бе предложена. Бързичко се усмихна гледайки и мислейки за предизвикателството си.
- Може ли аз!?- попита и се засмя гледйки я въпросително. Щеше да и е скучно сама, а имаше страх от затворени малки помещение и то в някаква гора. Защо изобщо трябваше да цъфва тук?
- Трябва да те питам нещо!- изрече спокойно на Андреа и се усмихна като зяпаше кецовете си.


__________________


My persuasion can build a nation ... In this hour, our love we can devour ... You’ll do anything for me

View user profile

Abigail.

avatar
..in the red carpet..
..in the red carpet..
Всички се бяха събрали, а аз отнесена на някъде дори не забелязах.Огледах се наоколо и съзрях едно русокосо момиче и..още две съвсем еднакви.Отидох при тях и ги поздравих, макар че съвсем не ми с искаше.Предпочитах да обърна повече внимание на Али, докато Макс дойде.Макс??Къде е той, мамка му?!
Али дойде и ми прошепна нещо.
-Кой Чейс и Савана ли?!Даа..ужас нали??- прошепнах й аз, така че Чейс да не ме чуе.Защото щеше да ми се разсърди.Еее, разбира се аз си бях такава.Ако имаше щастлива двойка за мен не бе така, ии ваобще не ми пукаше че това е брат ми.Али не каза нищо и тръгна на някъде и изяви желание да е заедно с Андреа в палатката.
-Ами някой с мен?? - провикнах се аз отново с лигав тон и ангелска физиономия.Естествено щях да набутам Макс при мен, ако беше решил да си покаже рошавата коса тук.Казах загленевено на ум.


__________________
By: Ivv heartView user profile http://lovelylondon-rpg.bulgarianforum.net

Макс.

avatar
..drаwing king..
..drаwing king..
- Ще можеш ли да вървиш дотам?
- Ама, разбира се. Едно навехване не би ми попречило. Знаеш ме.
- Превържи се.
- Окей. Чао.

Макс излезе от танцувалната школа и се запъти към апартамента си. Закъсняваше за онова 'парти', но нямаше смисъл. Щеше да отиде за загуба на времето. Аби щеше да е там все пак.
Получи някакъв есемес от 'предизвикателя' когато прочете предизвикателството Макс се засмя доста силно. Та, това се беше случвало към... три пъти? Взе предварително подготвената раница и една чанта с... храна. Сандвичи, кока-кола (10 кутийки), чипс.
Превърза се и се чудеше с какво да се предвижи до гората. Колата или колело? Взе синьото колело, подарък от майка му. Синьо колело със малко зелено и със бяло написано 'Max'. Любимите му цветове.
След 10 минути беше на уречената полянка и там вече се вихреше... говорилня.
- Здравейте. - поздрави всички. Завъртя глава, търсейки Абигейл.

View user profile

Abigail.

avatar
..in the red carpet..
..in the red carpet..
В края на поляната съзрях едно синьо колело..Макс.Макс...той дойде!
-Макс..-извиках аз и се затичах към него.Приличах на пощуряло детенце видяло новата си играчка.Ухилих му се и го целунах.Отново се огледах и осъзнах, че нямаше нито една опъната палатка.
-Ела..-казах аз и го дръпнах напред, кум мястото където щеше да се нашата палатка.Издърпах големият чувал от багажника на колата и го хвърлих на земята.След около 40 минути и повече мъчене, се показа една палатка.Малка, за двама.
Един прилив от спомени ме заля.Тази палатка бе от родителите ми и тези на Чейс.Купиха ни я на онзи рожден ден, на 13-ят ми рожден ден..когато...когато.."За бога не мисли за това, Аби", измърморих си на ум аз и разклатих глава.След което се ухилих отново.


__________________
By: Ivv heartView user profile http://lovelylondon-rpg.bulgarianforum.net
Spoiler:
Алисия Коул wrote:Ии още едно момиче... Ставаше и на Али неловко, само зяпаше към хората и най-вече към двойката. Та те бяха толкова сладки, как да стори това между тях. Изправи се и се стегна заставайки до момиче чието палатка бе предложена. Бързичко се усмихна гледайки и мислейки за предизвикателството си.
- Може ли аз!?- попита и се засмя гледйки я въпросително. Щеше да и е скучно сама, а имаше страх от затворени малки помещение и то в някаква гора. Защо изобщо трябваше да цъфва тук?
- Трябва да те питам нещо!- изрече спокойно на Андреа и се усмихна като зяпаше кецовете си.


Към мен се приближи едно момиче.Не го познавах,но ми беше познато.Искаше да ме попита нещо.
-Да кажи.-усмихнах се мило.-А и да кажа аз съм Андреа ти?
Чувствах,се толкова весела и в същото време завиждах на Аби,за хубавата и връзка.А аз си бях сама.Даже имаше случай в който се чудех дали да обърна резбата.Засмях се на ум и отново огледах момичето пред мен.Беше красива.Огледах се и видях,че Чейс е при гаджето си,а Аби беше някъде с Макс.Бяха невероятна двойка.Но в този момент се сетих за предизвикателството си.Усмихнах се видях това което ми трябваше и изготвих план за изпълнението ми.Но и очаквах въпроса на момичето пред мен.

View user profile

Чейс

avatar
..rising star..
..rising star..
Като се замисля какво ми беше предизвикателството ми идваше да го изпълня още сега.Но бях решил да го направя по късно.Савана,се усмихна и ме целуна.След което последваха няколко продължителни и страстни целувки.А аз я придърпах за да е прилепена към мен.Не се отделях и за миг от нея.Огледах се и не видях Аби,явно беше изчезнала някъде с гаджето си....Дори не го познавах,но не мислех,че ще ми хареса или поне трябваше време да го опозная и да реша дали е свестен.Аз си бях такъв.Трудно харесвах някого.Падах си груб.Но не и с близките.
-Хей,принцесо какво искаш да прави?-попитах Савана и отново я целунах.Исках да направя толкова неща но мисля че трябваше да почакам.Бях ме заедно от почти 1 месец и вече знаех,че тя е момичето за мен.За този 1 месец с всеки ден я обичах все повече и повече.

View user profile

Savannah Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
Замислих се за малко.
-Като за начало май ще трябва да опънем палатката. Малко помощ? - попитах го с умолителен поглед. Така и не се бях научила да разпъвам тези неща, а и упътването беше някак неясно обяснено и не можех да разбера как точно да стане опъването на палатката.
-Иначе нямам претенции какво да правим, щом си тук мога да мина и без всичко друго - казах и се усмихнах, а след секунди отново го целунах продължително. Когато се отдръпнахме леко потърсих с поглед сестра си, която най-спокойно си се беше облегнала на едно дърво. Защо ли изобщо я навих да дойде.

View user profile

Isobella Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
Докато стоях настрани и се чудех какво да правя реших, че това не е място за мен. Предполагам, че щеше да ми хареса, но дотогава щеше да мине време.
-Аз мисля да тръгвам - казах, когато отидох до сестра си.
Може ли да ме покриеш - казах й тихо и се засмях. И без това бяхме еднакво облечени.. можеше и да миен номера, че и двете сме тук. След малко без да изчакам да ми отговори се промъкнах настани и тръгнах в неизвестна посока.

View user profile

Чейс

avatar
..rising star..
..rising star..
-Ами нека си помисля...-направих се,че мисля и тя ме изгледа леко убийствено.Усмихнах се и продължих.-Разбира се,че ще ти помогна.
След малко се приближи сестра й и спомена,че отива да се разходи.Изглеждаше ми,че Савана се разочарова.Беше се загледала как сестра й се отдалечава.
-Виж,готов съм така как е?-попитах и посочих,вече разпъната палатка.На лицето мис е изписа огромна усмивка а Савана беше изненадана.
Сега бях готов да изпълня предизвикателството си.Хванах Савана и се мушнахме в палатката.Седнахме и аз започнах да я целувам.Бавно се изместихме на легнало положение.

View user profile

Savannah Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
Сестра ми каза, че тръгва и наведох разочаровано глава. Имах чувството, че в последно време сякаш се отчуждавахме една от друга.
-Уооу.. - успях само да кажа, когато Чейс спомена, че е готов. Погледнах към палатката и беше.. перфектно разпъната. Аз с часове нямаше да успея да се справя толкова добре.
-Супер е - казах и се усмихнах.
След малко вече бяхме палатката и започна да ме целува. Отвръщах на всяка една целувка, докато накрая не се излегнахме на земята.
-Чейс.. ами хората отвън? - попитах го.

View user profile

Макс.

avatar
..drаwing king..
..drаwing king..
Abigail. wrote:В края на поляната съзрях едно синьо колело..Макс.Макс...той дойде!
-Макс..-извиках аз и се затичах към него.Приличах на пощуряло детенце видяло новата си играчка.Ухилих му се и го целунах.Отново се огледах и осъзнах, че нямаше нито една опъната палатка.
-Ела..-казах аз и го дръпнах напред, кум мястото където щеше да се нашата палатка.Издърпах големият чувал от багажника на колата и го хвърлих на земята.След около 40 минути и повече мъчене, се показа една палатка.Малка, за двама.
Един прилив от спомени ме заля.Тази палатка бе от родителите ми и тези на Чейс.Купиха ни я на онзи рожден ден, на 13-ят ми рожден ден..когато...когато.."За бога не мисли за това, Аби", измърморих си на ум аз и разклатих глава.След което се ухилих отново.

Видях Абигейл и тя ме целуна. Разсмях се и ми показа една двумесна палатка.
Перфектно за предизвикателството.
Оправихме я за 40 минути и влязохме вътре. Взех чантата с храна и отворих две кутийки за мен и Аби.
- Заповядай. - отворих едната кутийка и й я подадох.
- Гладна ли си? - попитах я и се усмихнах.

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum