London RPG Forum!

Log in

I forgot my passwordLatest topics
» Flood...^^
Tue Oct 11, 2011 4:02 pm by Алекс Гранде.

» Създаване на гимназит/ка
Sat Oct 01, 2011 12:55 pm by Evangeline.

» Club "Hero"
Fri Sep 30, 2011 2:59 pm by Алекс Гранде.

» Fireflies...
Thu Sep 29, 2011 9:29 pm by Лариса Бруклин

» Fu*kin colorful girl...
Thu Sep 29, 2011 7:43 pm by Лариса Бруклин

» The Big Boss
Thu Sep 29, 2011 5:37 pm by Лариса Бруклин

» Търся си другарче за РП..
Tue Sep 27, 2011 7:18 pm by Лариса Бруклин

» Търся си БФФ..
Mon Sep 26, 2011 7:48 pm by Лариса Бруклин

» Хот or Nот за известните
Mon Sep 26, 2011 7:19 pm by Алекс Гранде.

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 8 on Sat Jun 24, 2017 1:51 pm
Времето
В началото на седмица градусите ще бъдат около 19-20, а в наближаващата събота се очакват обилни валежи в центраната част на Лондон.През уикенда темепературите рязко ще спаднат и ще наближат 14-15. През следващата седмица се очаква леко затопляне на около 17-18 градуса, но валежите не са изкючени.Затова носете чадър със себе си.

You are not connected. Please login or register

Поляната навътре в гората (за масовото РП)

Go to page : Previous  1, 2

Go down  Message [Page 2 of 2]

Чейс

avatar
..rising star..
..rising star..
Spoiler:
Savannah Monroe wrote:Сестра ми каза, че тръгва и наведох разочаровано глава. Имах чувството, че в последно време сякаш се отчуждавахме една от друга.
-Уооу.. - успях само да кажа, когато Чейс спомена, че е готов. Погледнах към палатката и беше.. перфектно разпъната. Аз с часове нямаше да успея да се справя толкова добре.
-Супер е - казах и се усмихнах.
След малко вече бяхме палатката и започна да ме целува. Отвръщах на всяка една целувка, докато накрая не се излегнахме на земята.
-Чейс.. ами хората отвън? - попитах го.


-И какво?-попитах аз и се усмихнах.-не ме интересуват другите а само ти.Знаеш го.Защо се притесняваш?-попитах аз и я погледнах въпросително.Изглеждаше много притеснена но не знаех защо и исках да разбера.Защото притесняваше и мен така.
Беше някак напрегната,все едно трябваше да се случи нещо.
Лежах и я гледах в очите,красивите и нежни очи,който тя имаше.Бях напрегнат не знаех какво има и това ме изнервяше.Нали бяхме само двамата,а и едва ли някой от вън щеше да идва да ни притеснява и без това палатката ни беше малко по отдалечена.Толкова я желаех.
-Виж обичам те и никой няма да ме накара ад мисля обратно.-погледнах и я целунах.

View user profile

Savannah Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
Поклатих глава.
-Не че съм притеснена, просто да не ни хване някой.. знам ли - казах.
Преброих вариантите наум, най-неловкото щеше да е именно да ни хванат, но пък какъв беше шансът това да се случи.. Но важното беше, че сега бях с него и нямаше да мисля за нищо друго.
-И аз те обичам - казах му и го целунах, като след малко целувките ми се спуснаха към врата му.

View user profile

Алисия Коул

avatar
..rising star..
..rising star..
Колко бързо си тръгна близначката. Направи отчаняна физиономия и се заглда в обувките на момичето до нея. Усмихна се лекичко. Въпроса после.! КАза си и се засмя. Обърна погледа нагоре. Забеляза Савана и Чейс които се усамотиха в палатката. Самата тя не знаеше какво да направи, за да се случи предизвикателството.
- После... нека и июния опътем тая палатка!- каза и се засмя като отвори чантата си и започна да рови. Алисия нямаше палатка. Надяваше се да си намери съквартирант. Извади една кола и жадно започна да пие.


__________________


My persuasion can build a nation ... In this hour, our love we can devour ... You’ll do anything for me

View user profile
-Хей,моята палатка е свободна и опъната ако искаш...?-усмихнах се милоо и посочих палатката си.Опъната и готова.Даже си беше доста голяма и удобна.-И без това си търся съквартирант.-отново се усмихнах приятелски.
Беше мило момиче или поне така ми изглеждаше.Изведнъж осъзнах,че Чейс и Савана са изчезнали някъде.Сигурно бяха в палатката си.Огледах се но и Аби не виждах.Погледнах към момичето което пише кола.Явно и тя беше любителка на колата като мен.Като се сетя,че си бях взела цял стек малка кола.

View user profile

Алисия Коул

avatar
..rising star..
..rising star..
Погледна я и се усмихна гледайки към палатката. Затвори колата и я прибра в раницата си. Усмихна се лекичко като сложи чантата през рамото и последва Андреа.
- Такам...!- каза и се настани на одеалото което вече беше постелено. Засмя се и се облегна назад лягайки. Извади едно списание и започна да гочете замислено. Изобщо не се замисляше в това което четеше... наистина безцелно. Изобщо не и хрумваше какво да направи.
- Ей мислиш ли че Чейс и това момиче Савана или май беше избаела, си подхождат?- попита леко притеснено като я загледа въпросително.


__________________


My persuasion can build a nation ... In this hour, our love we can devour ... You’ll do anything for me

View user profile

Abigail.

avatar
..in the red carpet..
..in the red carpet..
Макс. wrote:~~~~~
Взех малката червена кутийка от ръката му и отпих една голяма глътка.Охх, обичам кола!!Замечтах се, пак, отново..арр!
-Оо, да! - казах и се ухилих.Всъщност наистина бях много гладна, а сандвичите на Макс, или на майка му дори незнаех, но бяха страшно вкусни.А това бе най-важното.
-Сандвичи, нали??! - попитах аз устроумно.
Охх, предизвикателството ми..което трябваше да изпълня със сигурност.Иначе със жевота ми бе загубено.Това, което вече успешно криех година и повече, можеше да излезе наяве ии..и да остана без приятели, гадже ии каквото се сетя.Охх..
-Знаеш..ей сега идвам..- изрекох разсеяно аз и излязох от палатката.Хвърлих бърз поглед по поляната, но не видях Алисия там.Предположих, че е в палатката на Анди и се запътих на там.Показах глава вътре и ето Али беше се излегнала и четеше някакво списание.А Анди я нямаше - уделано.Показах глава над страниците на списание ухилих се и я поздравих.
-Здрвей..-тя ме изгледа стрснато и не каза нищо.Охх..по дяволите, как трябваше да го направя.Как трябваше да целуна най-добрата си прителка и тя да не си помисли, че съм някой изврат психопат.Приближих се още малко и я целунах.Нашата така "наречена" целувка продължи няколко секунди, които ми се сториха цяла вечност.
-Това ми беше придизвикателството. - отново се ухилих и излязох от полатката.Поех си дълбоко въздух и разтръсках тялото.Телефона ми извъня и го извадих от джоба си.Съобщение от Предизвикателя.Корема ми се сви на топка и краката ми се раззтрепериха.

"Мислеше си, че ще е толкова лесно..хах първото НЕИЗПЪЛНЕНО предизвикателство.Съжелявам, Аби, ноо трябваше да си мълчиш, както си мълчиш за лятото в Италия..Мислиш ли, че Чейс ще ти проговори отново, а?!
Горката, сега го намери и вече го загуби, колко жалко!А и, Макс също няма да те погледне вече!Наистина ми е жал за теб!

ХОХО, Challenger"


Господи..защо на мен?!Защо не Чейс или Али или Савана или някой друг..защо аз?!Мамка му!За щастие, бях добра в преструването или криенето или незнам и аз.Отоново си поех дълбок дъх и се ухилих като котарака от Алиса и влязох в палатка си отново.
-Тук съм! - казах и се засмях, сядайки на спалният си чувал.Сории заа огроминятт годмоудинг, ноо..имам си едно предизвикателство ии..ии..;дд Охх, най-дългият ми пост до сега mml yahoo


__________________
By: Ivv heartView user profile http://lovelylondon-rpg.bulgarianforum.net

Макс.

avatar
..drаwing king..
..drаwing king..
Абигейл хареса сандвичите и се усмихнах, а тя излезе с извинението 'изчакай малко'.
Погледна накъде отива и тя влезе в палатката на онази Алисия. Представих си, че й казва: ,,Омг Али, Макс ми даде кола и е направил сандвичи, КОЛКО МИЛООО!!!" Момичета. Засмях се силно и прочетох предизвикателството отново:
Макс слънце легни си с Аби, колкото и трудно да бъде..
ХОХО, Challenger
- Пфффу. - Бях наясно, че Аби не беше... готова. Момичешките неща като 'трябва да изчакаааам, не съм готовааа, не е подходящия момееент'. Не че напирах за секс. Затворих съобщението и метнах синия си телефона настрани.
Бях маняк на тема синьо. Сигурно затова и палатката ни беше синя... За рожденния ден получих СИНЯ грива от Абигейл. Синьо, синьо. Бла. Проснах се на земята и разперих ръце. Чудех се какво да правя. Но пък какво можеше да ми направи един предизвикател? Нямах тайни. Добре, де. Бисексуалността. И какво от това?
След време Абигейл влезе ухилена в палатката.

View user profile

Abigail.

avatar
..in the red carpet..
..in the red carpet..
Макс както не обичаше да чака, затова се изелгнал най-мързеливо на спалният чувал.Легнах до него и подпрях глава на ръката си.Ухилих му се и го целунах.
-Ии..сега, какво ще се прави, насред дивата природа?? - попитах аз със престореният си тон, който влизаше в комичният ми репертуар.Хах..да имах си цяла програма простотии, които често повтарях.Даа, някой култов виц или скеч от някое комично предаване умах един милион възможности.Отоново му се ухилих и зачаках отговора му.

Сории за страшно ътпият пост..обачее..трябва да ставам ии..;хх


__________________
By: Ivv heartView user profile http://lovelylondon-rpg.bulgarianforum.net

Макс.

avatar
..drаwing king..
..drаwing king..
Абигейл най-накрая влезе в палатката, а аз още лежах. Трябваше да направя нещо, и докато мислех тя зададе най-добрия въпрос.
- Дива пририрода... Прави ми се нещо дива. - засмях се. Незнаех как да започна, заради което ми стана доста неловко. Взех колата която беше зад мен и отпих една глътка, а Аби гледаше в една точка като хипнотизирана.
Гледайки я към пет минути, долазих до нея и я целунах страстно.

View user profile
Spoiler:
Алисия Коул wrote:Погледна я и се усмихна гледайки към палатката. Затвори колата и я прибра в раницата си. Усмихна се лекичко като сложи чантата през рамото и последва Андреа.
- Такам...!- каза и се настани на одеалото което вече беше постелено. Засмя се и се облегна назад лягайки. Извади едно списание и започна да гочете замислено. Изобщо не се замисляше в това което четеше... наистина безцелно. Изобщо не и хрумваше какво да направи.
- Ей мислиш ли че Чейс и това момиче Савана или май беше избаела, си подхождат?- попита леко притеснено като я загледа въпросително.


-Ами не знам,изглеждат сладки и до колкото разбрах са заедно от месец.-отговорих и на въпроса но ми изглеждаше притеснена.-Защо ме питаш за тях?-попитах и я погледнах учудена.Този въпрос все едно Аби ми го бе задала,но не беше тя а Алисия.Какво ставаше?
-А всъщност ти изпълни ли си предизвикателството?-аз все още не бях изпълнила моето но се готвех с надежда никой да не разбере...Защото си беше гадно за този на който щях да го направя.Един въпрос не излизаше от главата ми дали въобще някой бе изпълнил своето предизвикателство..

View user profile

Чейс

avatar
..rising star..
..rising star..
Spoiler:
Savannah Monroe wrote:Поклатих глава.
-Не че съм притеснена, просто да не ни хване някой.. знам ли - казах.
Преброих вариантите наум, най-неловкото щеше да е именно да ни хванат, но пък какъв беше шансът това да се случи.. Но важното беше, че сега бях с него и нямаше да мисля за нищо друго.
-И аз те обичам - казах му и го целунах, като след малко целувките ми се спуснаха към врата му.


Тя също започна да ме целува,като накрая стигна до врата ми.Аз се усмихнах леко и застанах върху нея,така,че да не избяга.Засмях се на думите си и започнах да я целувам.Бавно се премествах на долу по тялото й.Съблякох тениската й а тя моята.Бях толкова възбуден и толкова я желаех,не мислях да спирам,а ако някой посмееш да дойде щях да се ядосам.Не спирах да я целувам както тя мен.От вън чувах само гласовете на две момичета,което значеше,че сигурно сестра ми и гаджето и са в тяхната палатка.Но се отърсих от мислите си за тях и отново се върнах на мисълта за Савана,единствената за мен.

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 2 of 2]

Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum