London RPG Forum!

Log in

I forgot my passwordLatest topics
» Flood...^^
Tue Oct 11, 2011 4:02 pm by Алекс Гранде.

» Създаване на гимназит/ка
Sat Oct 01, 2011 12:55 pm by Evangeline.

» Club "Hero"
Fri Sep 30, 2011 2:59 pm by Алекс Гранде.

» Fireflies...
Thu Sep 29, 2011 9:29 pm by Лариса Бруклин

» Fu*kin colorful girl...
Thu Sep 29, 2011 7:43 pm by Лариса Бруклин

» The Big Boss
Thu Sep 29, 2011 5:37 pm by Лариса Бруклин

» Търся си другарче за РП..
Tue Sep 27, 2011 7:18 pm by Лариса Бруклин

» Търся си БФФ..
Mon Sep 26, 2011 7:48 pm by Лариса Бруклин

» Хот or Nот за известните
Mon Sep 26, 2011 7:19 pm by Алекс Гранде.

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 8 on Sat Jun 24, 2017 1:51 pm
Времето
В началото на седмица градусите ще бъдат около 19-20, а в наближаващата събота се очакват обилни валежи в центраната част на Лондон.През уикенда темепературите рязко ще спаднат и ще наближат 14-15. През следващата седмица се очаква леко затопляне на около 17-18 градуса, но валежите не са изкючени.Затова носете чадър със себе си.

You are not connected. Please login or register

Близкото езеро

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Близкото езеро on Thu Sep 08, 2011 2:08 pm

Алисия Коул

avatar
..rising star..
..rising star..


__________________


My persuasion can build a nation ... In this hour, our love we can devour ... You’ll do anything for me

View user profile

2 Re: Близкото езеро on Fri Sep 09, 2011 9:33 pm

Ryan

avatar
..rising star..
..rising star..
Знаете ли какво е да носиш раница, тежаща 20 килограма по целият път до уж близкото езеро. Живеех в другия край на Лондон. Избрах да ходя пеша и ето там ми беше грешката. Сякаш нямаше автобуси. Колата ми все още беше на поправка... от месец насам вече. Но така ми излизаше по-евтино, отколкото да си купувам нова.
Тази сутрин намерих много интересно нещо из нещата си. Беше отпреди поне 10 години, но изглеждаше напълно ново. Не го бях виждал от много време и затова се зарадвах. Тогава исках да го изкопая на минутата, но не можех. Е, сега не виждах какво ме спираше.
Доколкото показваше картата, сандъкът трябваше да е някъде в околността на езерото. Отне ми доста време да разбера от коя страна точно. Указанията бяха кратки, неясни. Но в крайна сметка се оправих. Когато набелязах мястото, извадих лопатата и започнах да копая. Едва ли щеше да ми отнеме много. Два-три часа какво са?!? Бях взел термос с кафе и вестник, ако ми доскучае.
Нещо изшумя в храстите. Обърнах светлината на фенера към него.
- Има ли някой там?

View user profile

3 Re: Близкото езеро on Fri Sep 09, 2011 9:50 pm

При първият си ден тук реших,вместо да ходя в някой скъпарски клуб,да се разходя из околноста и да си направя малък лагер.Да съвсем сама.
Сложих няколко сандвича и сок в раницата и одеало.Обух един син клин и сив потник,като взех и горнище.Взех фенерче и тръгнах,като обух удобни маратонки.
Доста се видях в зор,докато намеря пътя,но на края се упътих,като попитах и няколко хора.Покрай езерото имаше хълмове и се изкчих малко трудно,но успях.Точно когато се качих и отидох край езерото,някакъв мъж светна с един фенер и ми изкара ангелите.
-Боже изкара ми акъла.-Извиках аз.

View user profile

4 Re: Близкото езеро on Fri Sep 09, 2011 10:00 pm

Ryan

avatar
..rising star..
..rising star..
Бях хвърлил лопатата встрани и вече измислях правдоподобна история. "Дядо ми е бил индианец, просто исках да занеса останките му обратно в нашият град"... не, трябваше ми нещо по-добро. И когато вече наистина ми свършиха идеите и бях готов да се предам, се оказа, че това е момиче. Съдейки по багажа й, явно не само аз лагерувах по това време на езерото.
- Аз ли ви изкарах ъгъла? Та аз копая яма в земята! Да не мислите, че очаквам някой лагеруващ да изскочи отстрани? - свалих фенера надолу. Бях запратил някъде лопатата и сега не я виждах. Тук всичко беше наопаки. Намяткано заедно с пръста на една страна.
Когато я намерих, се успокоих и погледнах към момичето.
- Аз съм Раян. Извинявам се, ако съм те уплашил. - усмихнах се бегло и погледнах към дупката.

View user profile

5 Re: Близкото езеро on Fri Sep 09, 2011 10:09 pm

-А какво мислиш,че не си изкарал акъла на момиче,сам само в тази пустощ посред нощ?-Отговорих,като скръстих ръце ядосано.
После той свали светлината от фенера и затърси лопатата с която копаеше някаква яма и се извини.Казваше се Раян.
-Няма нищо.Аз съм Амброзия.Приятно ми е.-Подадох ръка.
-Мислех тази нощ да лагерувам тук.Малко въздух няма да ми се отрази зле.
-А ти,защо всъщност копаеш?-Попитах го,като се наведох да погледна в ямата и за малко да падна,защото се подхлъзнах.

View user profile

6 Re: Близкото езеро on Fri Sep 09, 2011 10:22 pm

Ryan

avatar
..rising star..
..rising star..
Явно й беше любопитно, защото се наведе, за да погледне. Подхлъзна се и тръгна да пада. бях до нея и успях да уловя ръката й преди да се е погребала жива в ямата.
- Внимавай! По-дълбоко е отколкото изглежда. - май трябваше да го оградя по някакъв начин. Но откъде да знам, че наоколо ще си се разхождат най-спокойно туристи?!? Трябваше да го очаквам. И сега какво? Да си ходя? Аз бях почти там. Още около метър, два и щях да съм стигнал мястото.
- Можеш ли да пазиш тайна? - погледнах я сериозно, но не издържах и се засмях. Мислех да го направя нещо като история на ужасите, но не се получи. - Търся един много интересен предмет, който се предполага, че е тук някъде... още не съм намерил точното местоположение.
Да, можеше и да е някъде нататък. Или го бях подминал...
- Къде смяташ да лагеруваш?

View user profile

7 Re: Близкото езеро on Fri Sep 09, 2011 10:32 pm

Раян ме попита със сериозен тон дали мога да пазя тайна.
-Да разбира се.-Засмях се и само хвърлих поглед към ямата този път.
Той разказа за някакъв много ценен предмет,който търси.
-Ако го намериш делим 50/50.-Засмях се.
После ме попита къде ще лагерувам.
-И аз самата не знам.Мислех,да го преценя на място,но сигурно ще е край езерото,незнам.-Отговорих и дигнах рамене,като се огледах.

View user profile

8 Re: Близкото езеро on Fri Sep 09, 2011 10:39 pm

Ryan

avatar
..rising star..
..rising star..
Делим? Делим ли чух? Аз и партньор? Да бе, друг път. Никога не се спогаждах с "партньорите" си и все се налагаше да изчезвам незабелязано. Всеки път едно и също - никой ли не можеше да следва просто инструкции? "Копай" означава веднага, не след ден или два. Затова не вярвах в доброто партньорство. Просто такова нямаше. Всеки гледаше своята изгода в нещата и не се замисляше за другия, с когото е сключил сделката.
Това беше на шега и затова се засмях.
- Ако го намеря, излитам с новият хеликоптер към Мароко. - хванах лопатата и отново започнах да удрям в земята. Имаше още доста да копая докато стигна това, което ми трябваше. Нищо чудно и водата да стигнех скоро. Езеро имаше до мен все пак.
- Може да ти е студено до езерото. Пробвай по-нагоре.

View user profile

9 Re: Близкото езеро on Fri Sep 09, 2011 10:44 pm

Раян предложи да отида по нагоре да лагерувам,но на мен ми беше минал мерака за лагеруване.
-Не.Вече ми мина мерака.Ако може бих останала да ти помогна?Интересно ми е какъв е този предмет.-Казах помежду другото и се усмихнах.
А и на мен този предмет нямаше и да ми трябва.Когато си милионер,такива дребни нещица ги държим в стъклени кутии в някоя къща на Барбадос.

View user profile

10 Re: Близкото езеро on Fri Sep 09, 2011 10:52 pm

Ryan

avatar
..rising star..
..rising star..
Само пясък и кал. Поне частта с лепкавата трева бе минала. Залепяше се по лопатата и трябваше да я чистя на няколко минути. Долу не беше много интересно. И сигурно човек с клаустрофобия или астма би се паникьосал тук вътре, но аз бях свикнал на тези неща и не ме впечатляваха. А и тъй иначе имаше още доста до дъното. Ако сега се откажех, нямаше да има смисъл цялото това време, прекарано тук.
- Щом си решила. Но ще те предупредя - ако искаш да оставаш, най-добре си опъни палатка. Тук има поне още няколко часа копаене. След това ровене, търсене... А ако съм объркал мястото, цялото това нещо се повтаря ето там. - посочих едно място в далечината. - Или другаде... Картата не е от най-четливите.
Подадох й я. Можеше пък и да види нещо, което аз не бях успял.

View user profile

11 Re: Близкото езеро on Fri Sep 09, 2011 11:01 pm

Съгласна.Извадих един спален чувал от раницата и го разпънах.Бях огладняла и извадих сандвичите,като подадох единия на Раян.
-Сигурно си гладен от всичкото това копаене,ако искаш имам и сок в раницата.-Казах аз и взех картата,която ми подаде.Не разбирах много от това,но разчетох картата.
-Добре.Това е езерото,хълмовете.Това със сигурност е картата.Копаеш на правилното място,но трябва да е малко по в ляво.-Казах аз,като погледнах към ямата в която щях да падна преди малко.

View user profile

12 Re: Близкото езеро on Fri Sep 09, 2011 11:12 pm

Ryan

avatar
..rising star..
..rising star..
Покатерих се отгоре и взех сандвичът, който ми бе подаден. Търсех раницата си. Някъде тук трябваше да е. Освен ако не я бях затрупал с пясъка... не, едва ли. И фенерът го нямаше, които само усложняваше ситуацията. Отне ми повече от необходимото, без светлина време, но я намерих. Вътре бяха първите боклуци, за които се сетих преди да тръгна. Носех и мотика за всеки случай. Но имаше и някои хубави неща, като кафето, например. Извадих го от чантата и развъртях капачката на термосът.
Подадох го първо към Амброзия.
- Искаш ли? - тя гледаше картата. Ляво. Хм... - И аз мислех да го направя по-встрани, но мисля, че ще ударя някоя тръба отдолу. Имах картата за тях у нас, но я забравих.
Седнах на земята и сложих кафето там, ако иска да пие.
- Та какво правиш, Амброзия: учиш, работиш? Кое е?

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum