London RPG Forum!

Log in

I forgot my passwordLatest topics
» Flood...^^
Tue Oct 11, 2011 4:02 pm by Алекс Гранде.

» Създаване на гимназит/ка
Sat Oct 01, 2011 12:55 pm by Evangeline.

» Club "Hero"
Fri Sep 30, 2011 2:59 pm by Алекс Гранде.

» Fireflies...
Thu Sep 29, 2011 9:29 pm by Лариса Бруклин

» Fu*kin colorful girl...
Thu Sep 29, 2011 7:43 pm by Лариса Бруклин

» The Big Boss
Thu Sep 29, 2011 5:37 pm by Лариса Бруклин

» Търся си другарче за РП..
Tue Sep 27, 2011 7:18 pm by Лариса Бруклин

» Търся си БФФ..
Mon Sep 26, 2011 7:48 pm by Лариса Бруклин

» Хот or Nот за известните
Mon Sep 26, 2011 7:19 pm by Алекс Гранде.

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 8 on Sat Jun 24, 2017 1:51 pm
Времето
В началото на седмица градусите ще бъдат около 19-20, а в наближаващата събота се очакват обилни валежи в центраната част на Лондон.През уикенда темепературите рязко ще спаднат и ще наближат 14-15. През следващата седмица се очаква леко затопляне на около 17-18 градуса, но валежите не са изкючени.Затова носете чадър със себе си.

You are not connected. Please login or register

Имение "Монро"

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Имение "Монро" on Fri Sep 09, 2011 10:01 pm

Isobella Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
View user profile

2 Re: Имение "Монро" on Fri Sep 09, 2011 10:34 pm

Savannah Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
Телефонът ме събуди. Кой можеше да ми звъни в този ранен час. След като игнорирах звука на телефона погледнах часовника. Добре, връщам си думите за ранния час. Кога беше станало вечер? Станах и се облякох, после реших да събудя сестра си, понеже ми беше скучно да седя сама. Влязох в стаята й и взех едната възглавница от леглото, като я замерих с нея.
-Ставай, Из - извиках по-силно отколкото беше нужно и седнах на леглото до нея, като й се усмихнах лъчезарно.

View user profile

3 Re: Имение "Монро" on Fri Sep 09, 2011 10:41 pm

Isobella Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
Сънят ми за пари и диаманти беше прекъснат от не особено приятно събуждане. Рязко се изправих с седнало положение и се огледах наоколо. до мен седеше сестра ми и ми се хилеше с дебилска 24-каратова усмивка. Завъртах очи и зарових лице обратно във възглавницата.
-Изчезни ми от стаята - измънках сънено и я ударих с възглавницата си и се завих презглава.
-Моменталноо - казах кисел тон. Усещах как отново се унасям и скоро пак щях да си заспя и да продължа да сънувам парички и диаманти.. напрао рай, който си имахме и без да го сънувам. Отвих се, понеже под завивките не ми беше удобно и отворих за малко очи.
-Ъъъ, още ли си тук - казах и погледнах Савана, като повдигнах объркано вежда. Коя част от "Изчезни ми от стаята" и "Моментално" не беше разбрала точно. В момента главата толкова ме цепеше, че дори нямаше да си направя труда да й повторя да се разкара.

View user profile

4 Re: Имение "Монро" on Fri Sep 09, 2011 10:52 pm

Savannah Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
Поредната кофти сутрин на Из.. Явно пак имаше махмурлук, но не можех да й кажа нищо предвид факта че и аз си бях пийнала снощи и то добре, но не колкото нея. Така че изводът беше да не засягам въпроса, понеже щеше да ме затапи бързо.
-И аз те обичам - отговорих простичко на думите й и я гушнах. След малко се отдръпнах, за да не получа още някоя възглавница по мен.
-Какво ще правим днес? - попитах я ентусиазирано и се излегнах на леглото до нея. Все пак бяхме проспали целия ден, трябваше да си намерим занимание.

View user profile

5 Re: Имение "Монро" on Fri Sep 09, 2011 11:01 pm

Isobella Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
Отново ли сестра ми я беше избило на чувства. Тези моменти и бяха в повече. Вярно, че се обичахме беше пределно ясно, защо трбваше на ден да го повтаря по около.. десетина пъти?!
-И аз теб - казах и въздъхнах.
-За теб не знам, търси си занимание.. Аз мисля да спя! - казах и се обърнах на другата страна, когато усетих че и тя се изляга на леглото до мен.
-Ааа, не, не, не! Не си го и помисляй - казах и се опитах да я изритам от леглото ми без да се обръщам. Обаче ми дожаля направо да я бутна на земята. Беше ми сестра и въпреки, че бяхме доста различни и често се сдърпвахме, в крайна сметка не можех без нея. Обърнах се и я гушнах.
-Искаш ли да излезем? - попитах я и се изправих, като отидох до гардероба и започнах да мятам дрехи, избирайки си какво да облека.

View user profile

6 Re: Имение "Монро" on Fri Sep 09, 2011 11:10 pm

Savannah Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
Бас държа, че при въпросът й да излезем очичките ми направо светнаха. Сестра ми както обикновено започна да мята дрехи по леглото и пода. Лошото беше, че никога не се сещаше после да си ги събере и често се случваше аз да й ги прибирам обратно в гардероба. Едно потниче падна върху краката ми.
-Ууу, сексиии - казах и го погледнах.
-Защо не облечеш него с онова дънково късо панталонче, дето си взе преди два-три дена? - попитах я. Щеше да й седи супер, което означаваше, че и на мен ще ми стои също толкова яко.
-Всъщност избери си нещо друго - казах и се засмях.

View user profile

7 Re: Имение "Монро" on Fri Sep 09, 2011 11:27 pm

Isobella Monroe

avatar
..rising star..
..rising star..
Погледнах към потничето и се опитах да се сетя за кое панталонче ми говори, понеже не можех да се сетя, тогава си бях взела толкова неща, че просто в съзнанието ми не изникваше спомена за панталночето, което имаше предвид Савана.
-Защо не ги обле.. - започнах да говоря, когато ми каза да си намеря нещо друго. Винаги ставаше така, вече бях свикнала. Савана ми предлагаше да облека нещо, което й харесваше и все пак тя го обличаше. Засмях се.
-Ооо, да - казах сама на себе си, когато пред погледът ми се появи една къса рокличка. Облякох се набързо и погледнах сестра си.
-Като гледам си готова - отбелязах. Излязохме от стаята ми, като след нас дрехите си стояха разпиляни навсякъде из помещението. На излизане взех ключовете от моята кола, обичах да карам, а и сестра ми спазваше всички ограничения. Хубавото беше, че си бяхме зкарали книжките в Америка, когаото бяхме на 16. Не знаех дали важат в Лондон, но не ми пукаше дори и да не важаха. В крайна сметка щях да им пробутам пари, за да си затворят очите. А където не става с пари, става с много пари! Качихме се в колата и натиснах копчето, за да се свали покрива, после надух музиката. Врътнах ключовете в стартера, форсирах няколко пъти и после отпрашихме към някоя дискотека или барче.

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum