London RPG Forum!

Log in

I forgot my passwordLatest topics
» Flood...^^
Tue Oct 11, 2011 4:02 pm by Алекс Гранде.

» Създаване на гимназит/ка
Sat Oct 01, 2011 12:55 pm by Evangeline.

» Club "Hero"
Fri Sep 30, 2011 2:59 pm by Алекс Гранде.

» Fireflies...
Thu Sep 29, 2011 9:29 pm by Лариса Бруклин

» Fu*kin colorful girl...
Thu Sep 29, 2011 7:43 pm by Лариса Бруклин

» The Big Boss
Thu Sep 29, 2011 5:37 pm by Лариса Бруклин

» Търся си другарче за РП..
Tue Sep 27, 2011 7:18 pm by Лариса Бруклин

» Търся си БФФ..
Mon Sep 26, 2011 7:48 pm by Лариса Бруклин

» Хот or Nот за известните
Mon Sep 26, 2011 7:19 pm by Алекс Гранде.

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 8 on Sat Jun 24, 2017 1:51 pm
Времето
В началото на седмица градусите ще бъдат около 19-20, а в наближаващата събота се очакват обилни валежи в центраната част на Лондон.През уикенда темепературите рязко ще спаднат и ще наближат 14-15. През следващата седмица се очаква леко затопляне на около 17-18 градуса, но валежите не са изкючени.Затова носете чадър със себе си.

You are not connected. Please login or register

Club "Hero"

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Club "Hero" on Sat Sep 10, 2011 9:21 pm

Алисия Коул

avatar
..rising star..
..rising star..


__________________


My persuasion can build a nation ... In this hour, our love we can devour ... You’ll do anything for me

View user profile

2 Re: Club "Hero" on Tue Sep 27, 2011 6:52 pm

Беше 22:00ч., бях бясна на Мат.Какво си мислеше той?Тъпкано ще му го върна-защо по...?-мислех, като изкрещях последната дума на глас.Вървях бързо по улиците, когато получих нервен срив.Не можах да понеса повече, щом чух да пускат песента на..дори не ми се мислеше за това.Строполих се на земята.Седях безпомощно и гледах в краката си.
-Добре ли си?-прозвуча някакъв глас
-Не съвсем!-промърморих аз
Вдигнах глава.Там седеше мило момиче с червена коса.Казах й през смях:
-Косата ти е като огън!-опитах се да сменя темата, но помислих и добавих-Много неща ми се случиха напоследък...
-Отивам към близкия клуб, ако искаш ела, там ще ми разкажеш-изглеждаше много мила
Съгласих се и кимнах.Станах и тръгнахме.Когато стигнахме, някак се успокоих.Атмосферата беше луда, имаше денс парчета, беше пълно с купонджии.Седнахме в едно сапаре.
-Е, предполагам трябва да се запознаем!Аз съм Лара, Лара Бруклин-подадох ръка-Приятно ми е
Момичето се представи, казваше се Алекс.
-Благодаря, че ми помогна, точно това ми трябваше, за да се отпусна!-усмихнах се мило

View user profile

3 Re: Club "Hero" on Wed Sep 28, 2011 9:55 am

Тъкмо решавах да отида към клуба,когато се бях натъкнала на едно момиче с руса коса. Изглеждаше доста тъжна за това реших да я разведря малко. По-късно седнахме в едно от сапаретата и аз разбрах,че името й е Лара. Тя ми благодяри,че съм й помогнала.
- О,за нищо. - усмихнах се. - На всеки се случва да е тъжен. Важното е да има някой,на когото да се опреш. - усмихнах се отново и се огледах.
В клуба имаше много познати. Отпих от питието си и погледнах към ръцете си и веднага се натъжих също,но оттърсих мисълта от главата си.
- Защо си толкова тъжна? Каква е причината? - попитах бързо. - Ако е прекалено лично и те боли да споделиш,няма проблем. - казах и я погледнах.

View user profile

4 Re: Club "Hero" on Thu Sep 29, 2011 2:16 pm

ТЯ се загледа, явно мястото не беше ново за нея.След малко ме попита дали искам да споделя, но се притесняваше, да не съм твърде наранена.Успокоих я:
-Не, спокойно!Малко разкрития и размишления ще ми дойдат добре...стига да не ти досаждам.
Тя ме погледна спокойно, не се беше изплашила.Каза да продължавам.Кръстосах пръсти и се загледах в тях, преплитах палците си и мислех.
-Откъде да започна-за миг млъкнах, за да обмисля отново идеята-От началото.Вчера с баща ми се скарахме.Той не беше съгласен да се виждам с Мат, тъй като майка му ни беше бизнес-конкурент.Правеше всичко възможно да ни затрие.И аз бях мега-тъжна.Говорихме си за това по скайп, а той ми каза, че няма да позволи това да продължава, че ще се справи с проблема.И аз се чудех какво има предвид.Както и да е.Прибирах се в къщи от училище, беше ми лошо, а имах още два часа.Матю също го нямаше.-замълчах
''ЕХО...има ли някой''-чу се трополене-''Татко?''-гласовете летяха в главата ми-''Банята!..Мат!Спри!Спри''-случката се вихреше в мислите ми, виковете утихнаха-Беше за твое добро, Лара!''-той избяга-''Татко, дишай, татко!''-Всичко свърши, нито арест, нито съд, можеше да го върне
-Чух писъци...той-не можех да изрека думите, от сълзите в очите си-го уби!Уби баща ми!Извиках полиция, както и бърза помощ, но беше късно.А той мислел за моето добро!Тъпкано ще му го върна, но...нека да не говорим за това, не искам да те притеснявам.
Отидох до бара и си взех бутилка тоник.Отпих и се усмихнах, с нядеждата да не съм я притеслила много.

View user profile

5 Re: Club "Hero" on Thu Sep 29, 2011 3:30 pm

Тя ми разказа тъжната си история,която ме накара да се замисля. Наистина е преживяла много. Това момче наистина не е било със ума си,за да извърши такова нещо. Не можеш просто така да убиеш бащата на нечие момиче,просто защото си си набил в главата,че е за добро.
- Не,естествено,че не ме притесняваш. - отпих още една глътка и се замислих. - А имаш ли план как да му го върнеш? - попитах я. Наистина й съчувствах. Не е лесно. Слава Богу аз нямам такива проблеми,но рано или късно щяха да се появят и при мен. Въпрос на време.
- Виж,ако трябва да помогна с нещо,тук съм. - усмихнах се,опитвайки се да я накарам да се почувства поне малко по-добре.

View user profile

6 Re: Club "Hero" on Thu Sep 29, 2011 5:18 pm

-Мерси!Оценявам го!-казах, бях сигурна, че си мисли, че съм прекалено тъжнa
-Не, нямам план..не и за сега.Но както казват-обмислих добре думите си-търпението е майка на отмъщението..или май само аз го казвам-засмях се-Но...мерси, че ме подкрепяш!
Пуснаха страхотно парче и излязохме на дансинга.Забавлявах се страхотно, в компанията на явно още по-страхотен човек.Прекарвах си невероятно!

View user profile

7 Re: Club "Hero" on Thu Sep 29, 2011 6:00 pm

Тя каза,че няма планове за нейното отмъщение,а аз просто се усмихнах. След това излязохме да танцуваме.
- Хей .. къде живееш? - попитах я,докато танцувахме. Погледнах към телефона си и видях 3 нови пропуснати обаждания от майка ми,но ги игнорирах. Накрая тя отново се обади.
- Лар,сега ще дойда. - казах и излязох пред тълпата и вдигнах. Майка ми отново ми повтаряше къде съм,какво правя,да се прибирам и т.н. Аз й се развиках,че я мразя и че не искам да я виждам повече. Тя ме попита защо я наранявам така и аз й разказах какво видях след което й затворих. Отидох до близкият кош и взех едно празно шише,счупих го и порязах ръката си. Отново. Просто не можех да се спра. Това беше единственият ми проблем. Осъзнах се, взех кърпичка,превързах порязаното и го покрих с суитчъра си. След което се върнах при Лариса.
- Забавих ли се много? - опитах се да се засмея.

View user profile

8 Re: Club "Hero" on Thu Sep 29, 2011 7:10 pm

-Защо го направи?
Без да искам, се изпуснах.Бях видяла всичко...не чула, но поне видяла.Тя изглеждаше учудена.След това погледна в краката си и погледна виновоно.
-Спокойно, ще ти помогна да спреш!-исках да й помогна, това й вредеше-Между другото, живея наблизо.Ако искаш после можем да идем до нас, имам комплект за бърза помощ.
Тя се опита да се измъкне, не искаше да ме притеснява.Твърдо я отрязах.Тя имаше проблем, и се чувствах длъжна да й помогна.Зачаках отговор.

View user profile

9 Re: Club "Hero" on Thu Sep 29, 2011 7:39 pm

Тя ме беше видяла. Ох подяволите! Защо се изпуснах? Погледнах глупаво към себе си и се опитах да я отрежа. Не исках да я тормозя с моите глупости.
- Благодаря,че се опитваш да помогнеш,но не искам да те занимавам с моите проблеми. - опитах се да се усмихна и погледнах надолу към ръката си. Исках да спра,но просто не можех. Бях се опитвала,но не се беше получавало.
- Опитвах се да спра,но не мога. - погледнах надолу засрамено.

View user profile

10 Re: Club "Hero" on Thu Sep 29, 2011 8:27 pm

-Дано да с есправиш с това!-прошепнах невинно аз-Какво искаш да правим сега?
Честно да си призная, след час в дискотеката, бях малко отегчена, но не исках да я карам да спира да се забавлява.Главата ме болеше без причина.Исках да правим нещо, но не и да влошавам проблема с ''тихата'' музика в диското.

View user profile

11 Re: Club "Hero" on Thu Sep 29, 2011 8:35 pm

- Незнам. Какво ти се иска? - казах аз. Тя не изглеждаше,че се забавлява много. Но аз пък нямаше какво да правя,тъй като нямаше да се прибирам.
- Можем да правим каквото искаш. Аз днес няма да се прибирам вкъщи. - казах аз отпуснато. - Но ако искаш ще те оставя да се прибереш. Няма проблем. - усмихнах се аз и си тактувах с крак на музиката.

View user profile

12 Re: Club "Hero" on Fri Sep 30, 2011 10:11 am

Ох, моля те измислити нещо, че музата избяга

View user profile

13 Re: Club "Hero" on Fri Sep 30, 2011 2:59 pm

- Какво ще кажеш да отидем на плажа някъде? Тук няма какво да правим. - засмях се и я погледнах. Замислих се къде ли може да остана.. или трябваше да отида при баба ми в съседният град? Но вече беше късно да пътувам. Замислих се още малко и реших утре да отида,защото със сигурност нямаше да се върна вкъщи,а нямаше къде да остана. Взех питието си и го изпих цялото и след това започнах леко да танцувам с музиката и да си припявам.

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Similar topics

-

» Yukan Club
» Raptile

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum