London RPG Forum!

Log in

I forgot my passwordLatest topics
» Flood...^^
Tue Oct 11, 2011 4:02 pm by Алекс Гранде.

» Създаване на гимназит/ка
Sat Oct 01, 2011 12:55 pm by Evangeline.

» Club "Hero"
Fri Sep 30, 2011 2:59 pm by Алекс Гранде.

» Fireflies...
Thu Sep 29, 2011 9:29 pm by Лариса Бруклин

» Fu*kin colorful girl...
Thu Sep 29, 2011 7:43 pm by Лариса Бруклин

» The Big Boss
Thu Sep 29, 2011 5:37 pm by Лариса Бруклин

» Търся си другарче за РП..
Tue Sep 27, 2011 7:18 pm by Лариса Бруклин

» Търся си БФФ..
Mon Sep 26, 2011 7:48 pm by Лариса Бруклин

» Хот or Nот за известните
Mon Sep 26, 2011 7:19 pm by Алекс Гранде.

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 8 on Sat Jun 24, 2017 1:51 pm
Времето
В началото на седмица градусите ще бъдат около 19-20, а в наближаващата събота се очакват обилни валежи в центраната част на Лондон.През уикенда темепературите рязко ще спаднат и ще наближат 14-15. През следващата седмица се очаква леко затопляне на около 17-18 градуса, но валежите не са изкючени.Затова носете чадър със себе си.

You are not connected. Please login or register

Герои на екипа

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Герои на екипа on Thu Sep 08, 2011 11:12 am

Abigail.

avatar
..in the red carpet..
..in the red carpet..

Име;; Абигейл Анн Смит
Години;; 17 год.Родена на 31 юли 1994год.
Настойник;; Сега живее сама, но настойник е майка й, единсваната й жива роднина.
Външен вид;;
Лицето й топчесто, кожата светла, а скулите леко розови.Да,звучи като в приказките нали?!Косата й е с много специфичен цвят и би било много трудно да се определи.Преобладава русото, но има и много и различни кичури.Тъмно и светло кестеняви, черни дори и златисити.Това е косата на Аби много едирна и шарана.Може да звучи доста ужастно на пръв поглед, но тя идеално подчертава светлата й кожа и тъмите й очи.Големи, като..като мъниста тъмни очи.Еее, може би беше това.
Характер;;
Аби си пада соброто момиче с не чак толкова добро минало, а може би и настояще..кой знае?!Понякога се държи ужастно..наистина ужастно, но това разбира се са много рядки случеи.
Разбира се това нейно държание се дължи на много случки в нейният живот.Изградила е една маска на безцуствен и коворосардечен човек.Истинската Аби тази преди нцидента и всичко останало е много мил и добър човек.Винаги искаща да помогне на тези, които имат нужда.Верен и приятел и човек на които може да се довериш.По мое мнение Аби е един доста интересен човек, които си заслужава да опознаеш.
История;;
Родена в една гореяа вятна нощ в края на месец Юли в Лондон.Майка й все изветната на Маргарет О'Конъл, която била дизайнер.Но не какъв, а дазайнер на порцеланови кукли.Тя имала голямо атилие в центъра на Лондон.Баща й..баща й..много неща има които мога да кажа за него, но почти няма нещо хубаво.Казвал се Марк Смит, син на изветният предприемач Джордж Смит.Марк..Марк..Марк..той е ужасен човек, това мога да кажа.Той нехаел за семейството си, нито дали те са добре или не.Алкофолих..с години той пиел все повече и повече.
Детството на Аби е едно приключение, майка й със всички тези кукли и по-големият й брат, които я опсипват с любов и грижи.Разбира се трябва да добавим баща й в напръв поглед щастливото семейство.Някои от спомените на Аби за детството й са не чак толквоа хубави.Помни честите кавги на родителите й и ругатните които си отправяли един на друг.
Разбира се да не забравя и момента в който целият живот на Аби се преобръща с главата надолу."Съжелявам, но брат ви и баща ви са загинали в автомобилна катоастрофа" казва една жена по телефона на Аби ден преди 16-ят й рожден ден .Тя и майка й са съсипани и единственото което им остава е да се преместят.Заедно се местят в Роузууд и заживяват там с надеждата да върнат старият си живот..по мое мнение това е съвсем невъзможно.
Допълнително;;
-Любимата й храна е паста, а десетр шоколад.
-Стилът музика който харесва най-много е RnB и POP.
-Често спортува най-вече тренира волейбол и 3-4пъти в седмицата бяга.
Снимка;;
*Emma Watson
Spoiler:


__________________
By: Ivv heartView user profile http://lovelylondon-rpg.bulgarianforum.net

2 Re: Герои на екипа on Thu Sep 08, 2011 7:29 pm

Ив.

avatar
..golden bird..
..golden bird..Ив Евънс.
18.
Студентка.
Специалност; фотография.

Външен вид;
Косата ѝ беше кестенява и мека като малък сладък пухкавелко.
Бретона ѝ беше изравнен с останалата част от косата, но обичаше да го фиксира леко по-наляво, за да се "чалва" надясно. Лично тя харесваше косата си много, също така получаваше доста комплименти за нея. Краката ѝ бяха дълги и прекрасно оформени, също като тялото и бюста ѝ. Той не беше нито много голям, нито много малък – тя така си го харесваше и се радваше, че ѝ беше такъв. Лицето ѝ хич не беше топчесто или пък много продълговато, но беше заело перфектната форма, която наистина ѝ отиваше. Тялото ѝ беше наистина секси и изкусително и всички ѝ го повтаряха. Очите и.. те бяха прекрасен сиво-зеленикав цвят. Винаги можеше да се изгубиш в тях. Красивите дълги мигли над тях също допринасяха за визуалния ефект и той винаги се оказваше страшно приятен. Цветът, преобладаващ в гардероба ѝ беше черното и всеки ден обличаше по-тъмни черни дрехи. Дънките, потниците или тениските бяха най-важната част от гардероба ѝ. Ив носеше токчета или кецове, зависеше според случая. Най-често обаче обуваше любимите си черни обувки с ток, които всички около нея харесваха. По очите си слагаше МНОГО черен грим. Черен молив, спирала, понякога очна линия вместо молива.. черни сенки. Очите ѝ наистина бяха черни.

Характер;


Сурова и безсърдечна. Така я описваха почти всички, които я познаваха освен баща ѝ, който не знаеше нищо за нея и единствената му работа беше да я псува задето се напива и дрогира. Да, познахте! Тя се дрогираше, пушеше, пиеше и правеше всички останали неща, които не бяха нормални за един човешки живот или за младо красиво момиче. Майка ѝ се опитваше да направи всичко възможно, за да я избави от злата участ, която предстоеше, но просто не можеше. Парите за клиника не достигаха, а думите бяха повече от излишни.
Ив беше груба към всички, само не и най-добрите ѝ приятели. Никога не ѝ пука за хората и техните лоши случки - гледа само как да се забавлява и как да спечели повече пари. И сега ще си кажете - как бедно семейство като нейното успяваше да ѝ даде толкова пари? Тя работеше. Денем работеше - нощем се забавляваше с това, което бе успяла да изкара. Не споделяше нито цент от парите с родителите си, просто защото и те не споделяха нищо с нея освен подслон, а и си имаха работа. И двамата. Бе груба към всеки, затова не очаквайте много.


История;

1.04.1993
Датата на създаването на тази напаст, която изобщо не беше добре дошла в дома си, което ѝ даваше правото само да спи там. Тя внасяше прекалено раздор и се караше с техните too much, точно затова се беше изнесла и бе отишла да учи фотография. Та. Малко сладко, прекрасно бих казала бебче – жизнерадостно – със кестенява косица и прекрасни сиви очи, които те гледаха толкова миличко, че просто не ти оставяха друг шанс освен да се разтопиш. Щастливата майка се казваше Алиша. Бащата? Джон. В този момент те бяха най-щастливото семейство на света, и да, сериозно.
- Идва ли, ма? - попита нетърпеливо Джон, докато слушаше жена си, която отчаяно напъваше и точно в този момент подкрепата му ѝ беше най-нужна, но явно той не смяташе така.
- ИДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! - викна тя с мъка и продължи да пъшка.
„Вдишай, издишай!“ - повтаряше лекаря, а тя го гледаше измъчено и крещеше като луда. Знаете, като по филмите!
И общо взето това беше малък откъз от момента, в който Лъвгуд се бе появила на бял свят и бе дарила щастие на цялата си рода.

Останалото е просто приказка, която не е сигурно дали си заслужава да бъде разказана. Детството ѝ не е било едно от най-цветущите. Пристрастяване към цигарите, допълнителна работа като шивачка и сервитьорка.. Дори понякога служеше на местния стриптийз клуб. С това изкарваше парите за себе си. Част от тях. Семейство Евънс със сигурност не бяха едни от най-богатите там. И тя все пак успяваше да си купува много дрехи и джунджурийки, защото понякога, когато ходеше да замества сервитьорки ѝ даваха бакшиши, които криеше от техните и събираше в една малка касичка. Това бяха допълнителните ѝ пари за допълване на гардероба – както тя ги наричаше.

15.07.2010
- Къде пак 'одиш, ма? - баща ѝ отново крещеше срещу нея. Поне на завършването си не можеше ли да се напие с приятели? Макар и да му беше свикнала, това определено беше преляло чашата.
- Някъде далеч от теб, може би? - отвърна му Ив грубо и хвърли чантата си на земята. Той я изгледа подозрително и се запъти натам. Явно беше решен, че трябва да прерови нещата ѝ. Дали я мислеше за пияна или дрогирана?
- Ти да не си пак дрогирана, ма? - кресна Джон отново и надигна бутилката с джин, която държеше в ръцете си. Пак се беше напил. Не, че не му личеше!
От нейна страна настъпи мълчание. Тя си взе чантата обратно и в следващия момент скърцането от стълбите отново се дочу. Възмутен, „родителят“ отпи още една глътка и отиде в стаята си.
- Жено! Глей' я таз' наща къде 'одила пак! Напивала се е! - кресна той срещу Алиша, която беше дълбоко заспала. - Ста'ай, ма!
Никъде нямаше да намерите човек с неговите обноски. Беше толкова мил и грижовен към семейството си, че всеки би им завидял! Къдриците, с които беше закрито прекрасното, запазено и младичко личице на майката изведнъж заподскачаха наоколо, а тя се разбуди.
- Край. Ще я пращам в колеж! Не може вечно да ти търпи твоите напиваници и глупости. Нима си забравил? ДНЕС тя завърши единайсти клас. - викна раздразнено г-жа Лъвгуд и отново заспа. Мъжът примирено се върна в кухнята и запали една цигара.

30.06.2011
- Най-накрая свобода. Есента отивам в колеж! - въздъхна тя на последния си зает ден и щастливо отпраши към дома. Не искаше да се сбогува с абсолютно никой, защото гимназията ѝ бе писнала прекалено много. Така или иначе приятелите ѝ от там бяха малко. Дори не бяха истински. Само когато ходеше на купони се забавляваше реално – всичкото напиване, танци и марихуана.. Да, познахте, тя беше пушила трева мно-о-ого пъти, но никога не беше опитвала по-силен наркотик и изобщо не искаше това да ѝ се случва. Също така се надяваше да загърби миналото си на странната самотница и в колежа да се запознае с нови хора, нови купонджии и може би някое момче със същия стил като нейния, същата музика и така. Това вече щеше да е върха на сладоледа.
***
- НАЙ-НАКРА'А Ш' СА МА'АШ! - викна бащата и прегърна дъщеря си. За нейно огромно очудване не я удари или нещо такова, но с думите си направи нещо подобно.
- Д-да.. Колко яко! Наистина се радвам! - тя се опита да спази добрия тон, колкото и трудно да беше. Също така се опита да се престори, че ѝ харесва да е в неговата компания. Запали една цигара и излезе на балкона. Първата ѝ работа бе да се огледа на всички страни из перфектния Лондон. Замечта се.. искаше да е в една от онези висо-о-оки сгради, в които живееха богаташите. Или замъци? Нее. На всичко това с принцесите тя гледаше с надсмешка. Скоро най-накрая щеше да се откъсне от родителите си и да заживее самостоятелно. Това я плашеше до някаква степен, понеже тя си беше доста безотговорно момиче, но все някак щеше да скрепи двата края. Вярно беше, че имаше много работа през дните, а сега заради колежа може би нямаше да успява да я върши всичката, следователно парите нямаше да извират. Но все някак щеше да се справи!


Допълнително;;
Не може да живее без шоколад и кока-кола.
Пуши.

Снимка;; Willa ; Holland


__________________


parties.drugs.sex

View user profile

3 Re: Герои на екипа on Fri Sep 09, 2011 12:41 pm

Cassie

avatar
..golden bird..
..golden bird..
Име;; Cassandra Hale (ако може името ми да остане Cassie)
Години;; 20 години
Специаност;; Актьорско майсторство
Външен вид;; Каси има гарваново черна коса, която се спукаше и под ръменете й. Имаше светла кожа и свело сини очи, който бяха очертани от по-тъмно синьо. Сандра можеше да да се похвали с уникално тяло, стегнато и тънко. Украсила го е с няколко татуса. Почти винаги носи грим, а косата й може да изправена и накръдрена. Носи я по много различни начини. Стилът на Каси се променя често, но на училище носи главно дънки и тениски, но има и дни в които е различна. Тя е едва 40 килограма, заради анорексията, а е висока 1, 70 см. Има безкрайно дълги крака.
Характер;; Каси умее да се сприятелява и веднъж когато сте стигнали до тайните си. Тя започва да държи много на вас. Никога не би предала хора, които обича. Сандра е била предавана много пъти и затова е трудно да стигнете до нея, ако тя не ви позволи. Ако някой от приятелите й я предаде, тя не му дава повече шансове. Никога не е била злобна, но може да стане. Обича да се шегува. Има любими породи кучета и сега е успяла да се привърже към една от тях, а тя е Акита Ину. Почти е успяла да обеди родителите си да й купят куче.
История;; Касандра е родена в Париж. Тя се мести тук, за да следва за актриса.. Сандра може да пее и свири на китара. Чудела се е много какво да следва, но избира актьорско майсторство, защото това й доставяше по-голямо удоволствие. Тя е родена в богато семейство, но това никога не е било нещо важно за нея. От няколко години се занимавам с блейдове и обожава това нейно занимание. Касандра остава без майка когато е на 19 години. Прекарва кратка депресия, а след това спира да яде и се превръща в анорексичка. Тогава сърцето й спира, но докторите успяват да я върнат към живота. Сега е преминала терапия, но все още се възстановила всички килограми. Тя е едва 40 килограма, а е 1,70. Гледа да запази това с анорексията в тайна. Касандра сега се опитва да забрави за това минало. Всъщност за това е тук. Да създаде нови приятелства и запознанства.
Допълнително;; Има куче, Тес. Пуши и пие. Любим алокохол водка. Предпочита места с по-малко хора.
Снимка;; Megan Fox

View user profile

4 Re: Герои на екипа on Fri Sep 09, 2011 11:22 pm

Алисия Коул

avatar
..rising star..
..rising star..


~ Име

Алисия Коул

~ Години
18

~ Специалност
фотография

~ Външен вид
Деойката е с идеално изваяно тяло. Спортува
редовно и се храни здравословно и някой път не чак толкова здравословно,
но поне запазва фигурата си. Високо момиче е и се гордее с дългите
иизкушителни крака за мъжете, коитонаследила от майка си. Косатаие
кестенява и мека, не чак толкова дълга, но това го показва рядко поради
единствената причина че ппове-е време от живта и косата и е вързана
здраво на кок. Сините ибляскави очиса възхищение идопълват външноста и
като придават още повече секспил на момичето.


~ Характер
Али е много нежно и мило момиче. Обича да се
забавлява. Грижлива е и много нетърпелива, което води понякога и до
огромни нерви. Много любопитна е. Винаги преценява хората още от пръв
поглед. Пази тайни, но се доверява мнного рядко на хората. Понякога
прави огромни глупости за които е наказвана. Има оромно чуство за хумор и
спазва всичките си обещания. Презцизна е във всяко едно нещо, било то
нещо елиментарно или нещо наистина сложно. Много отворено момиче е дори
да изглежда толкова мила, но винаги знае как да отвърне на противника в
различни ситуации.


~ История
Живее в богато семейство във Виена. Има
всичко, никога не е лишавана от нищо. Попринцип е много надуто момиче
зареди всичко което има, но се опитва да се държи добре с приятелите си и
другите хора около нея. Има брат по-голям от нея, който винаги я
защитава дори да се държат гадно един с друг. Постоянно се дразнят, но
никога не са се карали. На 15 години загубва детствеността си на някакъв
купон, където се напила и станало това. Малко съжелява че преди това да
се случи изобщо не се е замислила и че го е направила с грешния човек,
но това не и пропречило особенно на живота, защото срещала много рядко
онова момче. Преди година Али загубва майка си, която почива от рак и
това го преодолява много тежко и дори все още не може да повярва но се
опитва да живее като едно нормално момиче.На 17-ия си рожден ден заедно с
баща си тръгват от Виена към Русия заедно с кораб, но по по грешка се
качват на друг кораб, който ги довежда на този остров. Алисия не иска за
нищо да заменя сегашния си живот. Харесва и да живее покрай всичкитези
хора дори те да не са напълно хора. Покрай не яповчето са другисъщества и
дори някой път се чувства единствения човек, нотовавсе ощене го е
разбрала до край. Харесва живота си дрибяз майка си вмомента баща и се
гижиотлично за нея.


__________________


My persuasion can build a nation ... In this hour, our love we can devour ... You’ll do anything for me

View user profile

5 Re: Герои на екипа on Sun Sep 11, 2011 6:10 pm

Макс.

avatar
..drаwing king..
..drаwing king..
Хари Стайлс;


Име: Макс Фрей;

Години: 16;


Характер:
/////////////////////////////////
Добър, весел, с чуство за хумор. Това са главните качества на момчето. Много хора му завиждат заради външния вид, но него това не го интересува. Не мрази никого, обича да има приятели. Има много приятели, но има 2ма истински, още от училище. Може да бъде лош, но ако стане лош значи си засегнал тема от миналото му, която може да го разпали. Тогава му мисли, защото първото нещо което ще му хрумне е да ти фрасне един в лицето. Облича се добре, обича да носи кецове и пуловери с качулки които са му големи. Допълва ги с дънки. Понякога прави кичури от косата си на вафлички и му седи доста сладурско. Единственото странно в него е, според хората, че е бисексуален.

Външен вид:
///////////////////////////////
Макс Фрей. Момче, слаб, висок. Има дълги крака. Тялото му не е кой знае колко мускулесто. Има малък нос, но той си го харесва. С кестенява коса, леко дълга. По някакъв навик, ходи винаги с изправен гръб и никога не се накланя. Самия той незнае защо. Има много бяла кожа, поради това, че никога не може да хване тен. Преди е бил пълничък, но после отслабва. Има тъмно кафяви очи. Затова в училище му лепнали прякора ,,тъмноочко". Поради акцента му, всеки веднага разбира, че е англичанин.

История:
///////////////////////////////
23ти Август 1994 в Лондон, една майка в родилното е на път да роди момче. Когато момчето излиза на бял свят, първото име което е в главата на майка му е Макс. Така и го кръщава. Макс Фрей. Момчето има нормално детство, много приятели. Има по-голяма сестра с 3 години, която отначало не го обича особено, но после всичко се променя. Когато е на 10 години, майка му го записва в театрален клуб, защото момчето по цял ден стои и вкъщи и майка му иска да ходи на някаква школа. Макс разбира, че негова страст е точно това. Театъра. Оказва се, че има голям талант. Момчето се радва на живота си докато баща му не кастрофира и трябва да ми се дари орган. Макс сам намира донор и успява да спаси баща си. След тази случка, самия той въпреки, че баща му е здрав, не можа да забрави всичко. Отказва се от театралния клуб и си учи. Незабелязван от никого...

Допълнително:
/////////////////////////////
- Бисексуален е;
- Може да пее;
- Обожава да чете книги и списания;
- Много обича KFC и подобните;
- Обожава да се разкарва с приятели.
- Има куче - казва се Бу.

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum